Όμιλος φιλοσοφίας

Ο Όμιλος Φιλοσοφίας επαναλειτούργησε το 2014, και έχει ως στόχο τη μύηση των φοιτητών στον κόσμο της φιλοσοφίας μέσα από διάφορα θέματα που τους προβληματίζουν καθώς και το να βγει η Φιλοσοφία έξω από τα πανεπιστήμια και να γίνει γνωστή στον κόσμο. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και τον σύγχρονο τρόπο ζωής μέσα από τα συνέδρια που διοργανώνει ο Όμιλος. 

Η συμμετοχή στον Όμιλο συμβάλλει στην επέκταση του φιλοσοφικού χάρτη και στη διεύρυνση των νοητικών οριζόντων. Η φιλοσοφική σκέψη είναι διανοητική διερεύνηση της σχέσης του ανθρώπου με τον κόσμο και αναγνώριση της θέσης που ο ίδιος  ο άνθρωπος κατέχει στον κόσμο. Επομένως, καθένας από εμάς σκεφτόμενος δημιουργεί το δικό του φιλοσοφικό ρεύμα, γίνεται φιλόσοφος και γράφει τη δική του ιστορία.

O Όμιλος Φιλοσοφίας έχει ως κύρια ενασχόληση την κριτική επεξεργασία στο ερώτημα  «Τι είναι η Φιλοσοφία;» και προσπαθεί να θέσει κάποιες πιθανές απαντήσεις. Επιπλέον διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα διήμερα συνεδρία, εργαστήρια και πολλά άλλα. Μην χάσεις λοιπόν και εσύ αυτές τις μοναδικές ευκαιρίες και έλα τώρα στον Όμιλο μας.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙΣ!

Στοιχεία επικοινωνίας

This Month

Τελευταία προηγούμενη Εκδηλώσεις

Γκαλερί
Εγγραφή