Όμιλος τέχνης

Ο Όμιλος Τέχνης έχει ως στόχο την έκφραση και ποιοτική ενασχόληση των μελών του, μέσα από διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες, προωθώντας έτσι την έκφραση, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Με τον όρο «τέχνη» συχνά αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στη ζωγραφική. Ωστόσο, ο Όμιλός συνδυάζει μαζί με τη ζωγραφική, κατασκευές, εξορμήσεις (σε μουσεία, galleries), εκδρομές, καθώς και συναντήσεις με δημιουργούς και καλλιτέχνες. Μέσα από τα εργαστήρια του Ομίλου μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα κρυμμένα ταλέντα του, καθώς και να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας!

Τα θέματα που αγγίζει ο Όμιλος είναι συνήθως συνδεδεμένα με ειδικές θεματολογίες, κυρίως επίκαιρες, όπως για παράδειγμα Χριστούγεννα, Halloween, Καρναβάλια, Πάσχα. Παράλληλα όμως, συνδυάζει την θεματολογία με δράσεις και εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο.  

Στοιχεία επικοινωνίας

Σήμερα

Latest Past Εκδηλώσεις

Rainbow Keyrings

Αίθουσα 005 Κτήριο ΚΩΔ007 Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Nicosia

Ελάτε να φτιάξουμε μπρελόκ από ουράνια τόξα. Αυτή την Τετάρτη, 8 Μαρτίου στις 5μ.μ. είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στο εργαστήριό μας για αυτή τη ξεχωριστή κατασκευή που διοργανώνεται σε συνεργασία με […]

Crafts for kids – Ένα Όνειρο Μια Ευχή

Αίθουσα 005 Κτήριο ΚΩΔ007 Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Nicosia

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί δωράκια και να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που το χρειάζονται,Στις 15 Φεβρουαρίου, σας προσκαλούμε στο εργαστήρι κατασκευής βραχιολιών/μπρελόκ, τα οποία θα δωρίσουμε στον σύνδεσμο "Ένα Όνειρο, […]

Valentine’s Day Workshop

Αίθουσα 005 Κτήριο ΚΩΔ007 Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Nicosia

Join us for this themed workshop, where you can make Valentine's Day gifts for your loved ones. Materials will be provided and it's free of charge! See you all there.

Γκαλερί
Εγγραφή